English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

SSK Hizmet Dökümü Sayfası Neden Açılmıyor

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı; Sosyal sigortacılık ilkelerine dayalı, etkin, adil, kolay erişilebilir, aktüeryal ve mali açıdan sürdürülebilir, çağdaş standartlarda sosyal güvenlik sistemini yürütmek amacıyla kurulan SGK’mu son günlerde site ziyaretçilerimizden oldukça yoğun bir şekilde mesajlar almamızın oldu. Vatandaşlar “esgm.sgk.gov.tr” adresinin açılmadığı için sgk hizmet dökümü alma ve diğer tüm SGK uygulamalarında sorunlar yaşandığına dair şikayet mesajlarıydı.
  • Bizde bugün bu konuyu ele alarak siz değerli site misafirlerimizi bilgilendirmeyi hedefliyoruz.
Web sitemizden SGK’na ait tüm uygumaları vatandaşlarımızın anlayabileceği şekilde kolay ve pratik şekilde anlatarak direk olarak SGK resmi sitesine bağlantı vererek sizlere rehberlik hizmeti veriyoruz. Fakat Sosyal Güvenlik Kurumun web sitesinde son günlerde yaşanan teknik sorunlar sebebi ile vatandaşlar hizmet dökümlerine erişmede problemlerle karşılaşarak mağduriyet yaşamaktadırlar. Bu sorun SGK’nın resmi sayfasının sadece e-hizmet bölümünde yaşanmaktadır. Peki bu erişimim probleminin sebebi nedir ? Sizler için araştırdık.

Durumla İlgii SGK’dan Açıklama

SGK’nın yaptığı açıklamaya göre e-Hizmetler bölümü sistem çalışması sebebi ile bakıma alınmıştır. Bakım ve iyileştirme çalışmaları bitinceye kadar hizmetlerinizi e-Devlet üzerinden kontrol edebilirsiniz.
Kamuoyuna duyurulur.

Nasıl Hizmet Dökümü Alabilirim

SGK’nun e-hizmetler bölümü bakıma alındığı için sistem girişi bu süreçde e-Devlet üzerinden yapılacaktır. Tüm sgk sorgulamalarını ve işlemlerini aşağıdaki linki tıklayarak yapabilirsiniz. e-Devlet şifreniz yok ise öncelikle PTT’den e-devlet şifresi alınız. Web sayfamızda daha e-Devlet Şifresi Nasıl Alını önceden konusunu ele alarak makalemizi siteye eklemiştik.
SGK Hizmet Dökümü için;

e-Devlet SGK Sorgulaması için Tıklayınız


Bağkur Hizmet Dökümü için;

Bağkur Sorgulama İşlemi İçin Tıklayınız

Erişmeye çalıştığınız uygulamalar varsa bize konunun altından mesaj yazarak bildirebilirsiniz. Size en kısa sürede e-Devlet üz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder