English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified
.

SGK 4A-4B-4C Banka ve Adres Değişikliği

SGK 4A-4B-4C Banka ve Adres
Değişikliği
Türkiye Cumhuriyeti SKG Rehber Sayfamız olarak Bu yazımızda size “Emekli Maaşı Banka Değişikliği” işlemlerinizi nasıl online internet üzerinden yapabileceğinizi detaylı bir şekilde anlatmaya çalışacağız sizin tek yapmanız gereken bilgileri eksiksiz ve doğru şekilde sisteme kayıt yapmanız hepsi bukadar ne kadar doğru işlem o kadar sorunsuz bir güvendir..
SGK 4-A , 4-B, 4-C olmak üzere e-Devlet sisteminden maaşı aldığınız bankanın değişikliğini yapabilirsiniz. Eski Adlarıyla SSK, Bağkur, Emekli Sandığı banka değişiklikleri işlemlerini sadece e-Devlet şifreniz gereklidir.
Tüm  verdiğimiz bilgiler için Aşağıda vereceğimiz adres linkinden ilgili siteden SGK 4-A , 4-B, 4-C olmak üzere e-Devlet sisteminden maaşı aldığınız bankanın değişikliğini yapabilirsiniz.



Aşağıda 4A-4B-4C SGK 4A Banka ve Adres Değişikliği İlgili kısa ve öz örnekler mevcuttur..
Belirtelim ki; değişiklikler işlemin yapıldığı takip eden aydan başlamaktadır.
Örneğin; Banka değişikliği Temmuz ayında gerçekleştirilmişse Temmuz maaşı eski bankadan, Ağustos maaşı seçilen yeni bankadan alınacaktır.
Bu hizmetten yararlanarak, T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan aldığınız gelir veya aylığın ödeneceği banka ya da PTT şubesini güncelleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder